MISTERIOZNI SNIMAK IZ ČERNOBILJA SVE OSTAVIO U Š0KU: Stvorenje neobjašnjivog oblika UTERALO STRAH U KOSTI!

Pre više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlezde zbog koje su joj lekari ubrizgali radioaktivni tenecijumJedna radoznala devojka, čije ime nam nije poznato, jer ne želi da otkrije, otišla je u Černobilj u nameri da razbije brojne mitove oko radijacije u tom naselju.

Ona je pre toga izjavila da za nju ne postoji višak štetnog zračenja ili previše riskantan izlet. Pre više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlezde zbog koje su joj lekari ubrizgali radioaktivni tenecijum.

– Ja sam radioaktivna žena i baš mi je zabavno – napisala je oma u opisu videa na Ju Tubu.

Ona je u svom videu pokazala kako hoda na od 5 kilometara od nuklerake gde se desila najveća nuklearna katastrofa ikada na planeti dok u ruci nosi aparat za merenje radijacije.

Stvorenje neobjašnjivog oblika se pojavilo, ali je pokušavalo da se sakrije….

Nije poznato ni da li je autorka snimka ovako nešto primetila, ali ostaje da pogledate i uverite se.Pogledajte snimak, a na tačno 1:09 obratite pažnju.

Podsećamo, černobiljska katastrofa dogodila se 26. aprila 1986. godine u nuklearnoj elektrani Černobilj. U eksploziji i požaru ispuštene su velike količine radioaktivnih elemenata u atmosferu, koja se proširila na veći deo zapadnog SSSR-a i Evrope. Černobiljska katastrofa je bila razlog za 53 direktne smrti i bezbroj hroničnih bolesti.

Prema izveštajima, tehničari su vršili eksperimentalno isključivanje kada je neočekivani udar energije izazvao pucanje zaštitne posude i eksploziju zgrade. Igor Gramotkin, bivši direktor Černobiljske elektrane, tvrdio je da će trebati 20.000 godina da bi područje 19 km udaljeno od Černobilja bilo pogodno za ljudsko stanovanje.

Add Comment