(HIT VIDEO) ‘AJDE, BRE, NE SVIRAJ KU…, GLUPI STE KOLIKO STE TEŠKI! Dačić očitao bukvicu Vljori Čitaku posle sednice SB UN!

Srpska delegacija predvođena šefom diplomatije Ivicom Dačićem juče se na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji lavovski borila za interese Srbije. Burno je bilo tokom sednice, a žučna rasprava ambasadorke takozvanog Kosova Vljore Čitaku i Ivice Dačića nastavljena je i nakon njenog završetka
Revoltiran njenom izjavom da je u slučaju Srbije i Kosova reč o dekolonizaciji, Dačić je prišao Vljori Čitaku, po završetku sednice i jasno i glasno poručio, na srpskom koji ona odlično govori i razume, da je to najveća glupost na svetu.

  • Dekolonizacija, to je najveća glupost… Ajde, bre, ne sviraj… Glupi ste koliko ste teški – orila se sala u kojoj se održavaju sednice SB UN od Dačićevih reči.

Dačić je o dekolonizaciji koju je pominjala Čitaku govorio i za RTS.

  • Koliko neko treba da nema stida da u SB pred velikim kolonijalnim silama koje su imale svoje kolonije širom sveta, i pred afričkim, južnoameričkim i azijskim zemljama koje su se oslobađale od kolonijalizma koristite jedan takav izraz, a da Vas nije sramota, to je čist bezobrazluk – rekao je Dačić.

Add Comment