(FOTO) DA LI STE ZABORAVILI NA JELENU JANKOVIĆ? Evo gde je i šta sada radi nekadašnja teniserka! KADA vidite ŠOKIRAĆETE SE!

Naša nekadašnja teniserka Jelena Janković već neko vreme nije u svetu “belog sporta”. Iako još uvek nije zvanično otišla u penziju Srpkinja nije odigrala meč već dve godine, ali je pronašla način da uživa
Srpkinja već neko vreme nije na VTA listi jer je izbrisana zbog neučestovanja na turnirima već dve godine. Penziju još uvek nije objavila, ali se na Instagramu često hvali kako se lepo provodi.

Jelena je u karijeri zaradila 19 miliona dolara od turnira, a sigurno još isto toliko od sponzorstava s obzirom da je dugo bila u Top 10, a svojevremeno i prva teniserka sveta, tako da ima pravo da u ovim danima uživa i troši svoj novac koji je krvavo zaradila na terenu.

U međuvremnu, pošto ne igra, mnogo putuje i fotografiše momente sa svojih putovanja od San Dijega gde ima kuću, pa do hrvatskih ostrva. Inače, kuću je početkom godine stavila na prodaju.Tako “LA Tajms” prenosi da je Jelena rešila da proda luksuznu vilu u Rančo Santa Feu u blizini San Dijega u Kaliforniji, a nekretnina je procenjena na 13.5 miliona dolara.

Add Comment