Ana Nikolić smršala 15 kilograma: Ispijena i umorna! Pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Jedna od nekada najatraktivnijih pjevačica Ana Nikolić već godinama vodi borbu sa viškom kilograma, a nakon što je na svijet donijela djevojčicu Taru odlučila je da napravi dužu medijsku pauzu i posveti se svojoj nasljednici.

Pojedinci na društvenim mrežama pišu mnoštvo kritika na račun njenog izgleda, budući da je svojevremeno žarila i palila, a mnogi komentarišu da je zbog razvoda od Stefana Đurića Raste doživjela emotivni i psihički pad, pa je zbog depresije prestala da vodi računa o sebi.

Međutim, ona je riješila da stane na put svima koji destruktivno uticali na nju, pa se strogo posvetila mukotrpnim treninzima i dijetama ne bi li pred sam povratak na scenu zablistala u punom sjaju i savršenoj liniji.

Ono što će zasigurno obradovati sve je to što se Ana na svom Instagram profilu pohvalila svojim pratiocima da je smršala nekoliko kilograma i samim tim stavila do znanja da se ne predaje.

  • Provalila sam snapchat i filtere…Ko će me sada zaustaviti? I smršala 15 kg. Doduše trebam još., ali 15 po 15. Idemo bre…Tablete uskoro stižu! – napisala je Ana u opisu svoje fotografije.

Add Comment