NECENZURISANI INTERVJU FILIPA MIJATOVA! PO PRVI PUT ISKREN DO KOSKE: Konačno ispričao CELU ISTINU o Ani Korać

Uspešni biznismen u video intervjuu za Espreso, ispričao je celu istinu o odnosu sa Anom Korać

Najveća noćna mora Ane Korać, čovek koji tvrdi da je sa njim bila u se*s kombinaciji, a što ona uporno demantuje, uprkos svim dokazima koji idu njemu u prilog, za Espreso.rs sada je ispričao celu istinu o njihovom odnosu.

Filip Mijatov je na naša pitanja odgovarao putem video poruke, najpre se osvrnuvši na poslednja aktuelna dešavanja, a vezana za Anine reakcije na poklone koje joj je upravo Mijatov poslao za rođendan.

On u video intervjuu objašnjava zbog čega je poslao poklone Koraćevoj, šta oni simbolično predstavljaju, ali i otkrio zbog čega se kaje, i šta je ustvari trebalo da pošalje umesto svega toga.

Ane Korać takođe je optužila biznismena koji živi i radi u Londonu da on sve to priča i radi jer “želi da postane poznat”, na šta je on imao istina, dosta logičan odgovor.

  • Ja da sam hteo da budem poznat na taj način, ja bih muvao Cecu na primer, a ne Anu Korać! Who the fuck is Ana Korać? – rekao je Filip kroz smeh.

Mijatov se inače u Londonu bavi optimizacijom sajtova za Gugl u okviru IT sektora. Osim toga, ima nekretninu u Londonu koju izdaje, pa i od toga ima dodatne prihode, a takođe ima i svoju firmu za čišćenje, “London cleaning system”. Posao mu kaže odlično ide, te zaista – što bi mu i bilo potrebno da bude poznat.

foto: Printscreen
Ipak postavlja se pitanje, zbog čega je onda imao potrebu da bude sa devojkom kao što je Ana, koja je kako kaže i te kako promiskuitetna, i zbog čega bi ovakvoj devojci slao novac? I na ovo pitanje Mijatov je odgovorio bez dlake na jeziku.

  • Ne znam šta da vam kažem ljudi. Imam fetiš s takvim devojkama, kurvama i hteo sam da imam seks s tim silikonjarama. Nikada to nisam probao. Znate, bio sam u braku, razveo sam se i jednostavno hteo sam da probam te devojke koje ulažu u sebe, jednostavno hteo sam da kaam te kuve. A te pare što je ona tražila to uopšte nije problem. To je interes za interes, hteo sam probam takve devojke – kaže Filip u video intervjuu za Espreso.

O tome šta zaista misli o Aleksandri Subotić s kojom je razgovarao u nekoliko navrata pre njenog povratka u “Zadrugu 2”, i tom prilikom rekao da je podržava, ali i o tome da li će tužiti Anu Korać, i kako reaguje na njene pretnje da će da ga prijavi policiji čim izađe, pogledajte u ekskluzivnom video prilogu koji sledi:

(Espreso.rs/ J. Veljković)

Add Comment