MIGRANTI PREUZELI CEO GRAD! Stotine se okupilo u grupu, uspeli da dođu do ORUŽJA, lome sve po ulicama, oglasio se POTPAROL MUP-a (VIDEO)

Situacija u prihvatnom centru za migrante “Miral” u Velikoj Kladuši je i dalje napeta iako nema većih, odnosno, masovnih incidenata, rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

“Tenzija i dalje ima, a jednostavno situacija među njima može eskalirati u svakom trenutku. Policija je na terenu, prati dešavanja i u stanju je pripravnosti”, ističe Šiljdedić.

U Polju u Velikoj Kladuši situacija je zabrinjavajuća jer se migranti iz Pakistana ponašaju suprotno svim pravilima ponašanja, a pošto su odlučili da uzmu pravdu u svoje ruke nakon velikog sukoba koji se odvijao juče.

“Migranti iz Pakistana odlučili su da uzmu pravdu u svoje ruke. Pretražuju selo, tuku Alžirce i Marokance”, kažu meštani.

Na snimcima se može videti grupa migranata koji naoružani šipkama i drugim predmetima hodaju putem, očito, u potrazi za suparnicima.

Prema rečima preplašenih meštana policija sve posmatra s parkinga kod Mirala jer nemaju adekvatan kadar da se ozbiljno pozabave ovim problemom.

Sukobi među migrantima su svakodnevnica koja je kulminirala u noći s utorka na sredu kada se sukobilo više od 100 ljudi, psole čega je stranih državljana uhapšeno. Povređeno je i nekoliko policajaca.

Alo.rs

Add Comment