ALBANSKE OKLOPNE SNAGE KRENULE NA GAZIVODE! Satiru sve pred sobom, kreće totalna OFANZIVA!

Pripadnici specijalnih jedinica ROSU ušli su u Zubin Potok i nastavljaju ka jezeru Gazivode!

Kosovo
Kosovo, Foto: Alo!
Vozila ROSU ušla su u Zubin Potok. Kako saznajemo, situacija u ovoj opštini na severu Kosova i Metohije je izuzetno napeta, a specijalci ROSU se u oklopnim vozilima kreću prema jezeru Gazivode.

DUGIM CEVIMA NA ZORANA! ROSU napao novinara televizije Prva!

Pripadnici ROSU, prema rečima Srba koji žive u Zubinom Potoku, prebijaju ljude i razbijaju po prodavnicama i hapse svakoga ko im se suprostavi. Za sada je povređeno dvoje ljudi, a napadnut je i novinar televizije Prva, o čemu više čitajte OVDE.

Strahuje se da će biti novih žrtava.

Podsećamo, građane opština na severu KiM rano jutros su probudile sirene za uzbunu. Veći broj građana se okupljio na glavnom trgu u Kosovskoj Mitrovici, kod Spomenika Knezu Lazaru.

Na ovakvu akciju je već upozorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a jutros je naredio stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

ŠIPTARSKE SNAGE PROBILE BARIKADU U ZUBINOM POTOKU! Kreću se ka selu Varage, specijalci ROSU bacaju šok-bombe, pucnji odjekuju, ima više ranjenih!

  • ROSU je upao na sever Kosova – od 6 časova primećeno je više kolona do zuba naoružanih šiptarskih jedinica, koje su ušle na teritoriju sve četiri opštine. Čuju se pucnji, ima i povređenih.Izvesno je da separatisti nisu samostalno izveli ovu akciju, već su imali dozvolu svojih sponzora. Predsednik Vučić je upozoravao na ovakav scenario, molili smo međunarodnu zajednicu da spreči upad kosovskih snaga, da spreči hapšenja Srba – ovo je njihova velika sramota, sramota zemalja Kvinte, koje ništa nisu preduzele da do ovoga ne dođe – rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

alo.ra

Loading...

Add Comment