Tajne poruke uloga Vesne Trivalić: Da li ste primetili šta se svih ovih godina krije iza urnebesne Violete iz “Anđela”

Nesvakidašnji komičarski izraz svrstao je Vesnu Trivalić u red naših najboljih komičarki, a ona je često u svojim ulogama upravo kroz humor pa i ironiju prikazivala sva lica žena, i to iz ugla muško-ženskih odnosa.

U “Boljem životu”
Vesna koja će 13. marta napuniti 54 godine, a koja je umetnost zavolela uz starijeg brata, u seriji “Bolji život” glumila je Ljiljanu.

Liljana i Boba
Bila je iskrena, pomalo naivna, ali i hrabra, jednostavna i zanimljiva Ljiljana koja je osvojila Bobino srce. Bobu je igrao njen kolega i prijatelj Dragan Bjelogrlić.

“Mi nismo Anđeli”
Osvojila je Bobu bez taktike, takva kakva jeste. A onda nam se predstavila kao Violeta u filmu “Mi nismo Anđeli”.

Šminka mora da je na mestu
Kada se sva ekscentričnog njenog lika ostavi po strani, ispliva istina: mnoge žene čine sve zbog muškarca koji im se dopada, čak se i ponižavaju, a seks vide kao “nešto najvrednije” što mogu da mu pruže.

Sasvim suprotan lik igrala je u filmu “brod plovi za Šangaj”.Prikazala je Ljiljanu koja preko ugovorenog braka upoznaje ljubav svog života (Svetislav Goncić).Doživela je izdaju najbolje prijetljice. Predavala je borbu za muželjevu ljubav, ali kada je trebalo, umela je da se izbori za nju.

“Otvorena vrata”
kao Katarina Anđelić Cakana dirnula je mnoge žene, među kojima su i one koje sa bivšim-sadašnjim mužem žive u krajnje neobičnom odnosu. A sve ostale su pomalo Cakana.

Add Comment