POZNATA VODITELJKA SE RAZVODI, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI: Osam godina nisam imala SE*S! HTELA SAM DA UMREM OD TUGE!

Popularna voditeljka je 11 godina u braku i mislilo se da je u pitanju srećna zajednica. Međutim, objavila je da se razvodi, a razlog je zapanjio ljude.

Ulrika Džonson (51), književnica i TV voditeljka iz Švedske, jedno je od tamnošnjih popularnijih imena. Ona je proteklih 11 godina provela u braku sa Brajanom Monetom, međutim, nedavno je objavila da se razvodi.

Tu priliku iskoristila je i da progovori o traumi kakav je brak bez seksa. Jer, kako kaže, ona osam godina nije imala seksualne odnose sa bivšim suprugom.

  • Pre skoro dve godine, taman pred moj 50. rođendan, pomislila sam kako bih morala da se pomirim sa tim da nikad više neću imati seks. Zašto sam to pomislila? U tom trenutku seks nisam imala skoro pet godina. Mislila sam da je taj deo mog života gotov. Mislila sam da ću umreti od tuge – tek sam napunila 50 godina a već treba da živim kao penzioner. Žena u meni je umirala, osećala sam se odbačeno i zbunjeno. Oduvek sam uživala u ljubavi i seksu i pitala sam se kako je odnos između mene i muža zamro.

Da, tu su i deca i sve normalne otežavajuće okolnosti, ali moja želja za seksom nikad nije isparila. Naravno, taj nedostatak seksa vodio je u dublje emotivne probleme. Osećala sam se odbačeno, neželjeno, stalno sam se preispitivala šta je to toliko pogrešno i odbojno u meni. Onda je krenula i menopauza, ja sam se ugojila, postala zaboravna i više od svega značilo bi mi da je moj suprug povremeno bio nežan prema meni kako bi mi pokazao da sam i dalje u redu. Umesto toga, sama sam izlazila na kraj sa tim.

Brajan i ja smo od početka bili zaljubljeni ali kada se sad osvrnem na naš brak, jasno mi je gde je trebalo da predvidim probleme. Ja sam uvek bila otvorena po pitanju emocija, on ih je uvek krio. Zapravo, bilo kakav razgovor sa njim bio je težak, i često bi pogrešno shvatio šta govorim čak i kada pričamo o običnim, svakodnevnim stvarima. Međutim, ja sam to uporno ignorisala. Takođe, od samog početka nismo delili smisao za humor. Prvo sam mislila da sam možda previše sarkastična za njega, ali spektar mog humora zaista je širok. Ipak, nikad, kako god da sam se šalila sa njim, nisam dobila ni osmejak sa njegove strane. Vama se to možda ne čini kao tragedija, ali teško je kada ne možete sa nekim da podelite smešne i komične strane života.

I na kraju, šta je još ubilo našu bliskost? Deca su UVEK, baš uvek dolazila na prvo mesto. I on i ja smo žrtvovali sve za njih. Pokušavala sam da pričam sa njim, na razne načine. Vikala sam, molila, šalila se, ali nije reagovao.

Na kraju sam shvatila da Brajan nema trunke empatije. To objašnjava činjenicu da sam se toliko puta slomila pred njim, a on me je samo belo gledao. Nije shvatao šta se dešava.

Na kraju me je doveo do toga da verujem da sam nerazumna, besna, zahtevna žena. Nisam. Samo sam ljudsko biće, sa emocijama.

Nastavićemo i dalje da vaspitavamo decu najbolje što možemo. A ja sam rešena da probam ispočetka – rekla je Ulrika otvoreno za britanski “The Sun” i njom dirnula mnoge čitaoce jer, kako kažu, mnogi su se pronašli u njenoj ispovesti.

(Espreso.rs/The Sun)

Add Comment