OGLASIO SE MRKONJIĆ I REKAO ŠTA MISLI O JUŽNOM KRAKU KORIDORA 10! Iznenadiće vas šta je rekao Vučiću i GRADITELJIMA

Poslednja deonica autoputa na južnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju otvorena je velikom svečanošću u Grdelici u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a čovek koji je među prvima krenuo u ostvarenje ovog cilja inženjer Milutin Mrkonjić za Espreso otkriva šta misli o ovim radovima.

Čuveni “Mrka pre roka”, a po struci inženjer otkrio nam je šta misli o radovima koje je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  • Lično sam čestitao na ostvarenom poduhvatu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i graditeljima. Čestitao sam mu na završenom kraku Koridora 10 i na teškom poslu kroz Grdelicu koji je uradio.Takođe sam istakao njegov odnos prema značajnim infrastrukturnim projektima. Takođe sam ga posetio da je važno da nastavi sa izgradnjom drugih auto-puteva kao što su Moravski koridor, put prema Sarajevu, put prema Kosovu, Ruma-Šabac-Zvornik-Novi Sad. Rekao sam mu i to zaista i mislim da verujem da veći deo struče javnosti apsolutno stoji iza takvih projekata – kaže Mrkonjić.

On ističe značaj Evropskih koridora koji, prema njegovim rečima Srbija mora da uradi.

  • Takođe sam pohvalio energiju Aleksandra Vučića i njegove napore koje čini sa graditeljima. To su lepe stvari koje treba pozdraviti – kaže on.

Add Comment