ZNALI SMO DA JE PRIMITIVAC: Haradinaj pričao kako je zaprosio ženu Anitu, ovo je OZBILJAN BLAM! (VIDEO)

On je ispričao kako je pozvao Anitu kod sebe kući na večeru, a onda je, prilično iznebuha, zaprosio. Premijer tzv. države Kosovo i čovek sa interpolove poternice Ramuš Haradinaj i njegova žena Anita ne mogu da odole a da se s vremena na vreme ne pojave u tabloidima i zabavnim emisijama, kako bi pokazali svoje “ljudsko lice”. Odnosno da su kao “sav normalan svet”.

Tako se jedan od najpopularnijih kosovskih parova našao u popularnom tok-šou programu na TV Klan koji vodi Ermal Mamaći “Xing with Ermalin”, gde je odgovarao na sva moguća pitanja, uključujući i ona provokativna koja su vezana za privatni život.

Par je ispričao kako se upoznao i kako je izgledao njihov prvi poljubac.

Jedan od detalja koji su najviše pobudili radoznalost bila je i priča kako je Ramuš zaprosio Anitu.On je ispričao kako je pozvao Anitu kod sebe kući na večeru, a onda je, prilično iznebuha, zaprosio.

“Hoćeš li se udati za mene?”, pitao ju je prilično nonšalantno.

Na to se nadovezala Anita otkrivši jedan prilično blamantan detalj vezan za ovaj događaj koji je trebao da Haradinaja dočara kao romantičnog tipa.

Ona je rekla kako Ramuš nije klekao pred nju, kako dolikuje, kad ju je zaprosio, nego je to obavio stojećki – što bi se reklo – s nogu.

Anitu to izgleda nije previše šokiralo, već je brže bolje pristala i tako postala supruga budućeg premijera tzv. Kosova.

Par ima troje dece – Gjiniju, Hanu i Trima.

(Espreso.rs/Kosova.info)

Loading...

Add Comment