KAKAV UŽAS! PEVAČICA NASRNULA NA ŽENU OBOLELU OD RAKA: Bacila je na pod, šutnula joj psa i pobegla audijem!

Hrvatska pevačica Lidija Bačić fizički je nasrnula na Ljiljanu Fajfer, njenu prijateljicu teško bolesnu od raka i njenog psa.

Na Fejsbuku se pojavio snimak na kom jedna korisnica optužuje poznatu splitsku pevačicu Lidiju Bačić za napad i pretnje. Naime, Kristijana Urem je napisala da je u strogom centru Zagreba pevačica fizički nasrnula na njenu majku Ljiljanu Fajfer, Ljiljaninu prijateljicu, te njenog psa.

  • Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa…prvo se nepropisno parkirala na trotoaru, tako da su morale da je obiđu i pri tome siđu na put. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj “zvezda” izletela iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid. Kada je videla da je prolaznica sa druge strane ulice snima, gurnula je moju mamu na pod i pobegla autom. Čeka se policija – napisala je Kristijana.

Ljiljana Fajfer je stala u odbranu svoje bolesne prijateljice, inače teško bolesne novinarke hrvatskog portala “Večernji list”, nakon što je pevačica nasrnula na nju kad je Ljiljanina prijateljica zakačila pevačicin retrovizor.

Menadžer Lidije Bačić, Faruk Buljubašić Fayo, tvrdi za “Večernji.hr” da priča nema veze s istinom i da nemaju komentara. Lidija Bačić danas se oglasila na svom Instagramu i objavila misao na engleskom:

  • Svaka priča ima dve strane. Zapamtite to pre nego sudite – napisala je Bačić.
  • Na pločniku u Varšavskoj bio je parkiran jedan crni “audi” celom širinom. Morale smo da siđemo da bismo ga zaobišle, a prijateljica je išla ispred mene i pokucala je na staklo da bi je upozorila kako nije u redu da se tako parkira – rekla je za Večernji Ljiljana, a napadnuta novinarka tvrdi isto.
  • Nas dve nismo mogle da prođemo. Bolujem od karcinoma i posledica hemoterapija je da nemam ikakav osećaj u stopalima. Spotakla sam se na nešto i zaista je lupilo kad sam se naslonila na njen retrovizor. Kad smo prošle kraj auta, ona je izjurila kao furija iz njega… – priča potreseno novinarka “Večernjeg”, koja nije želela da se medijski eksponira budući da se oporavlja od teške bolesti.
  • Naučila sam da hodam s utrnutim nogama, ali ko god mene ‘cimne’, ja nemam stabilnost. Trenutno me boli vrat i rame, zapravo nadlaktica gde me je ona zgrabila – objasnila je ona i dodala da se danas u šetnju sa svojim psićem Rokijem uputila s velikim strahom. Kaže kako se i on boji te da je neobično miran. Ponašao se čudno kad smo izašli van – rekla je zabrinuto.
  • Kad se povukla u auto i udaljila se, ja sam slikala auto otpozadi zbog registracije kako bih je prijavila. Kad je videla da slikam, opet je izletela iz auta i mene i prijateljicu počela da mlati. Na mene je tako naletela da sam ja odletela nekakvih pet-šest metara i lupila glavom u zid. Ljiljanu je takođe pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da je boli koleno – rekla je istraumirana i povređena žena.

Ona je dodala i da je Lidija pobegla u auto kad je shvatila da je jedna na podu, a da je druga udarila glavom.

  • Takva snaga i takva agresija u toj ženi. Nisam to nikad u svom životu osetila. Da je ona mene u tom trenutku zaista dohvatila, ja mislim da danas ne bih bila živa – ispričala je potreseno za “Večernji”.

Add Comment