SREDNJI PRST SRBIMA! Vojnik Kfora brutalno izvređao Srbe, skandal na Kosovu! (FOTO)

Pripadnik mađarskog kontigenta KFOR-a pokazivao je srednji prst novinarima i prolaznicima u mestu Dren kod Leposavića.Ovim gestom, vojnik nije pokazao samo svoju nekulturu već i odnos KFOR-a prema građanima severa KIM.

– Mislite da će ga neko kazniti? Budite uvereni da neće. Oni se ovde ponašaju kako žele, osilili su se, kao da su u svom kampu – kaže Milutin Vasić iz Leposavića.

Više od 45 vozila Kfora ušlo je na sever Kosova i Metohije, nešto pre 10.00 časova.

Gradonačelnik južne Mitrovice, Agim Bahtiri, kaže da veruje da će dobiti pozitivan odgovor lažne vlade u Prištini na svoju inicijativu o “ujedinjenju” severnog i južnog dela tog grada.

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ocenio je da današnja akcija pripadnika Kfora na severu Kosova i Metohije nije bila slučajna i da je pokazala da će međunarodne snage, na neki način, štititi proglašenje vojske samoproglašenog Kosova
Lazanski je u izjavi za Srnu naveo i da pripadnici Kfora nisu bili iskreni kada su saopštili da su međunarodne snage došle na sever Kosova i Metohije u okviru redovne vežbe.

– Nisu iskreni, lažu! Oni su to izveli upravo zato da bi na neki način pokazali da će da štite i datum formiranja i cilj proglašenja kosovske vojske – rekao je Lazanski.

On je zapitao zašto su pripadnici Kfora baš danas, dan uoči najavljenog formiranja vojske samoproglašenog Kosova (14. decembra u Prištini), došli na sever Kosova i Metohije.- Kako to baš da su danas došli (na sever Kosova i Metohije)? Došli su upravo zato da bi se našli kao neka vrsta podrške novoformiranim kosovskim oružanim snagama. Dakle, akcija nije nimalo slučajna – rekao je Lazanski.

Alo.rs

Add Comment