OVO JE ŽENA ALBANSKOG KRVNIKA Dok se Haradinaj sprema da napravi vojsku Kosova , Anita se bahati na najogavniji mogući način (FOTO)

Ramuš Haradinaj, bivši vođa terorističke organizacije OVK i premijer samoproglašene države Kosovo, oslobođen je pred Hagom 2008. godine za zločine nad srpskim narodom. O njegovim zločinima mnogo zna, dok se, sa druge strane o njegovom privatnom životu i ne zna mnogo.

Ono što je poznato i o čemu su mediji pisali jeste da je oženjen Anitaom Haradinaj, reporterkom RTK, sa kojom bivši vođa OVK ima troje dece, dva sina i kćerku.

Ovo je žena albanskog krvnika

Mediji u Albaniji često pišu o ljubavnoj priči para Haradinaj u bajkovitom kontekstu i ističu kako se ovaj sudbinski susret dogodio kad je Anita došla da ga intervjuiše kao lidera OVK.

Anita na svom instagram profilu često sa svojim pratiocima deli fotografije na kojima pozira sa suprugom sa različitih događaja.

Ovo je inače Haradinajev drugi brak. Prethodno je bio oženjen Finkinjom sa kojom je dobio sina.

Američka agencija „Asošijeted pres“ (AP) objavila je opširan tekst o planu Kosova da formira vojsku, i u kome detaljno analizira moguću reakciju Srbije, stav NATO, a postavlja i pitanje legitimiteta tog poteza Prištine.

U bizarnoj analizi, čija je okosnica šta bi bilo kada bi zaista došlo do vojnog sukoba Beograda i Prištine, AP se bavi aktulenom krizom u ragionu, jačinom i brojnošću vojnih snaga dve strane, ali i poziciji i uticaju Amerike i Rusije u slučaju vojne intervencije.

Očekuje se, kako se navodi, da će kosovski paralament u petak odobriti nacrt zakona o transformaciji postojećih paravojnih snaga poznatih kao Kosovske bezbednosne snage (KBS), koje broje 4.000 pripadnika u širu, lako naoružanu vojsku.

Add Comment