STIŽE KAZNA ZA PRIŠTINU, BIĆE JOŠ GORE ! Šiptari su sad NAGRABUSILI , ovo niko nije OČEKIVAO!

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović izjavio je sinoć, povodom taksi od 100 odsto koje su prištinske vlasti uvele na proizvode iz BiH i centralne Srbije, da nema potrebe da se poseže za kontramerama, ali da bi odgovor BiH mogao da bude zahtev za isključenje Kosova iz sporazuma koji garantuju slobodnu trgovinu.

“Jedna od mogućih mera, ako se s ovim merama nastavi, jeste da zatražimo suspenziju iz okvira CEFTA (Centralnoevropski sporazum o slobodnoj trgovini), ali tražićemo i suspenziju iz SSP (Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s EU), oni zasedaju 17. decembra, a mi ćemo (EU komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju) Johanesa Hana i (Visoku predstavnicu EU za spoljnu politiku i bezbednost) Federiku Mogerini obavestiti o tome”, kazao je Šarović za “TV Alfa”, prenosi avaz.ba.

OVO MOŽE SAMO DA ZNAČI RAT! Saznajemo koje TRI MERE Priština UVODI SRBIJI i zašto su one ZASTRAŠUJUĆE! ŠOK! 

Navodi se da je Šarović ocenio da je Kosovo ulaskom u CEFTA prihvatilo i činjenicu da BiH u tom trenutku nije priznala Kosovo, kao i da priznanje ne može biti uslov za slobodnu trgovinu.

ŠOKANTNE TVRDNJE PRIJATELJA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA: Otkrio koliko je ljudi Arkan UKLONIO za DB, za svakog je ovo dobijao na poklon

Add Comment