ŠOK! Zoran Marjanović ponovo uhapšen! Ali SADA je GOTOV , evo šta je OTKRIVENO! ŠOKIRAĆETE SE!

Suprug ubene pevačice Jelene Marjanović uhapšen je u petak u 8.20 u svojoj kući u Borči . Marjanović je posle hapšenja odveden sudiji za prekršaje, nakon čega je pušten.

Kako se saznaje, Marjanović je ovog puta uhapšen, jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a ovaj slučaj nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge.

Poziv za sud mu, kako se tvrdi, nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru, prenosi Republika.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je ranije zbog ubtva pevačice Jelene Marjanović 15. septembra 2017. godine.

Jelena je ujena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Podsetimo, Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru, i zasad je jedini osumnjičeni za uistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin.

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Add Comment