MAKRON ZVEKNUO ŠAMARČINU ALBANCIMA! Francuzi konačno pokazali svoje pravo lice, Šiptari u ŠOKU , ovo je KRAJ!

Neko iz EU se konačno udostojio da ih stavi na svoje mesto. Agon Malići, politički analitičar sa Kosova, imao je u Briselu nekoliko sastanaka sa članovima Evropske komisije i Evropskog parlamenta. On je za sajt Gazetametro posle ovih sastanaka govorio o razlozima odbijanja vizne liberalizacije za Prištinu.

Viza za “građane Kosova” neće biti, jednostavno rečeno, jer su neke zemlje članice bile protiv liberalizacije za Kosovo, i ovo, kako je napisao Malići, “nema veze sa uslovima za liberalizaciju koje je Kosovo ispunilo”.

Kao lidera ove grupe država Malići je naveo Francusku, koja je bila najupornija da se Kosovu ne odobri liberalizacija viza, a protiv su, kako navodi, bile i Nemačka i Holandija.

– Kad se ove moćne države suprotstavljaju ideju, mnogi ni ne pokušaju. Ovo ne može da se shvati kao samo korak protiv Kosova, nego kao reakcija na trenutno stanje u centralnom Balkanu, što je demonstrirano i neuspehom otvaranja pregovora sa Albanijom i Makedonijom – napisao je Malići, prenosi Kosovaonline.

Milovan Drecun je rekao da radna grupa koju je formirao Odbor za Kosovo i Meohiju i koja sakuplja činjenice i dokaze o zločinima OVK, ima jedinstvenu kompletiranu bazu podataka o svim zločinima.

– Mi smo pre mesec dana novinarima, kada smo imali sastanak sa predstavnicima pojedinih ambasada podelili dosije ‘Žuta kuća’. U njemu je bilo i ono o čemu se govori poslednjih dana u medijima – izveštaj forenzičkog tima koji je radio uviđaj u žutoj kući – rekao je Drecun gostujući u Dnevniku RTS-a.

Alo.rs

 

Add Comment