HARADINAJ UPAO U SRPSKU KUĆU U OBILIĆU! Seo sa domaćinom, popio rakijicu, a onda Srbima poslao BOLESNU PORUKU!

Njegovom ludilu nema kraja! Premijer takozvane Republike Kosovo, zločinac Ramuš Haradinaj posetio je srpsku porodicu u Obiliću, gde je sa domaćinom Slavišom Jakovljevićem nazdravio uz rakiju.

On je slike posete srpskoj porodici postavio na svoj Fejsbuk i Tviter nalog, uz napomenu:

“Poseta porodici Slaviše Jakovljevića u Obiliću. Obećao sam srpskoj zajednici da mere koje preduzme Vlada neće uticati na bilo koju zajednicu. Nastavićemo graditi naš zajednički dom i pobrinuti se za dobrobit svih” – napisao je Haradinaj i naterao nas da se zapitamo da li je ovaj čovek uopšte pri zdravoj pameti da ovako nešto radi i izjavljuje, a Srbi nemaju šta da jedu zbog njegove politike.

Kadri Veselji poručio je da ‘vojska Kosova’ trenutno ima ‘istorijski najveću podršku’.

– Nema sumnje da ćemo 14. decembra početi proces formiranja vojske. Naša vojska biće promoter mira na Balkanu, a provokacije prepuštamo drugima. Pokušali smo da to učinimo promenom Ustava, ali je nemoguće sa Srbima, imajući u vidu pritiske iz Beograda – istakao je Veselji, dodajući da EU ne može da se ljuti zbog taksi:

– Insistirao sam lično da ta taksa bude 100 posto! Ne smemo da ih povučemo, moramo da budemo odlučni!

Vojska Kosova je suprotna našim preporukama, može da izazove ozbiljne posledice!
Ramuš Haradinaj najavio je da će Priština, posle taksi od 100 odsto, preduzeti i druge poteze protiv Srbije.

– Ono što smo uradili je najnormalnija stvar. Taksa je instrument, njome se koristio i predsednik SAD Donald Tramp. Pun reciprocitet je drugi stepen i može da se desi. To je sledeći korak… – zapretio je Haradinaj, koji nije objasnio na šta misli kada govori o ‘reciprocitetu’.

Alo.rs

Add Comment