UDARNA VEST! Haradinaj OBJAVIO rat SRBIJI očekuje nas ŽESTOKO krvoproliće….

Ponovo preti! Samozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da ukoliko padne lažna vlada na čijem je čelu onda sa njom treba da ode i lažni predsednik Kosova Hašim Tači i lažni predsednik parlamenta Kadri Veselji.

– Idemo svi u paketu, i ja i predsednik parlamenta i predsednik Kosova, da oslobodimo Kosovo – rekao je Haradinaj, a prenosi portal gazetablic.com.

Haradinaj je izjavio da je spreman da sam obori svoju vladu, ali samo pod uslovom da sa funkcija odu i Tači i Veselji.

Sa druge strane, vicepremijer lažne države Kosovo Enver Hodžaj izjavio je za zagrebački „Večernji list“ da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije.

OTKRIVENA TAJNA LEGIJINA AKCIJA NA KOSOVU! Komandant JSO sa svojom jedinicom likvidira najvećeg krvnika OVK!  

Pomenuti list u opširnom tekstu, u rezimeu događaja, počevši od neuspešnog pokušaja prištinskih vlasti da uđu u Interpol, preko njihove odluke da „uzvrate udarac“ i uvedu takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, do kasnijeg hapšenja četvorice Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice, navodi da je lažni premijer Ramuš Haradinaj bio jasan kada je kazao da srpski predsednik Aleksandar Vučić ne razume nikakav drugi jezik osim jezika sile i da je uveren da ga jedino silom može prisiliti da prizna nezavisnost Kosova.

Alo.rs

Add Comment