ŽESTOKO IZMEDJU TRAMPA I PUTINA! Nisu hteli na SAMITU ni da pruže ruku jedan drugom! Ovo je TEŠKO GLEDATI! (VIDEO)

Ovu situaciju su pratili mnogi novinari iz pres-centra. Ruski predsednik Vladimir Putin je srdačno pozdravio prestolonaslednika Saudijske Arabije, dok američkom predsedniku Donaldu Trampu nije prilazio.

Ruski i američki predsednik se čak nisu ni pozdravili pred fotografisanje svetkih lidera na samitu G20, koji se održava u Argentini.

OTKRIVENA TAJNA LEGIJINA AKCIJA NA KOSOVU! Komandant JSO sa svojom jedinicom likvidira najvećeg krvnika OVK!

Ovu situaciju su pratili mnogi novinari iz pres-centra i primetili su da se Putin popeo na podijum pre svog američkog kolege, a da je Tramp hladnokrvno prošao pored njega.

U BUENOS Ajresu počeo je samit G-20 kojem su pečat unapred dali moguća nagodba Donalda Trampa i Si Đinpinga da obustave trgovinski rat svojih zemalja i iznuđeno – pod pritiskom duboke države – odustajanje američkog predsednika od već pripremljenih pregovora sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Domaćini, a verovatno i vođe delegacija SAD i RF, su se potrudili da momenat susreta Putina i Trampa ostane skriven i od kamera i od novinara. Bar u prvim satima samita.

Nejasno je da li je tom prilikom bilo „ičeg ili ničeg“. Jer, Bela kuća je saopštila da Tramp i Putin neće razgovarati „ni s nogu“. Ali, ako je tako bilo – zbog čega je momenat susreta njih dvojice ostao skriven.

Inače, za vreme oficijelnog fotografisanja, Tramp i Putin su bili na različitim „krilima“. Potom su svi brzo ušli u salu, a organizatori su oredili da sede tako da ih deli nekoliko mesta.

Pored Putina je sedeo saudijski prestolonaslednik Muhamed ben Salman.

(Espreso.rs/Pravda)

Add Comment