Otkrivamo šta vas čeka u sedmoj epizodi “Korena”! O ovoj sceni će pričati Srbija! Do sada NE VIDJENO na TV-u!

Serija “Koreni” sedma epizoda, biće emitovana na RTS-u sutra, 2. decembra u 20.05.

Sedma epizoda će po svemu sudeći, biti uzbudljiva i dramatična kao i prethodne. Pošto Zora nije zatrudnela, Đorđe Katić nudi novac za udovicu sa decom koja će i njemu roditi naslednika. Ali se on poražen vraća u Prerovo, pa nastavlja da kinji Simku, koju majka savetuje da ga prevari i tako zatrudni.

I sam Đorđe usnuloj ženi u pijanstvu predlaže isto, da bi malo kasnije povukao reči za koje misli da ih ona možda nije ni čula.

Međutim, Simka će ipak prevariti muža! Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, ona odlazi do Tole, koji plasti seno, pa s njim prevari Đorđa.

Gledaoci će u nedelju videti i scenu kad Vukašin Katić obećava tastu Tošiću da će se odužiti ministru koji mu je pomogao u oslobađanju oca Aćima iz zatvora, ali i kako Aćim iz novina saznaje da mu sin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela…

Podsetimo, serija je rađena po romanu Dobrice Ćosića, a radnja se zasniva u imaginarnom selu Prerovo u domu uglednog domaćina i bogataša Aćima Katića. Njegov sin Đorđe i žena Simka uprkos svim naporima ne mogu da dobiju dete, dok njihov sluga Tola dobio je petoricu sinova, od toga dvojicu blizanaca.

Alo.rs

Add Comment