SPREMA SE VELIKO ZLO NA BALKANU! Albanci prvo MUČILI SRBE, a sada TERORISTA HARADINAJ želi nešto MNOGO GORE!

Priča Ramuša Haradinaja kako ne teži ka promeni granica na Balkanu, te kako nije zainteresovan za promenu granica kada je u pitanju samoprozvana država Kosovo i Metohija, pokazala se kao netačna.

Kako pišu albanski mediji Haradinaj mašta o ujedinjenju Albanije i Kosova, a tu svoju želju ne skriva.

Naime, nakon što je opozicija tražila smenu Haradinaja, on svakako tom idejom nije bio impresioniran, rekao je da bi istu mogao da da samo u slučaju da dođe do ujedinjenja Kosova i Albanije, čime je pokazao svoje pravo lice.

U emisiji „Ksing sa Ermalinom“, direktor lažne Vlade Kosova bio je upitan – „da dođe do ujedinjena Kosova i Albanije, ko bi napustio svoje mesto Haradinaj ili Rama?“. Na šta je Haradinaj bez razmišljanja podigao ruku i odgovorio da bi on dao ostavku, pišu albanski mediji.

– Ja bih je dao, zašto da ne – rekao je Haradinaj, pokazujući veliku želju za jedinstvenom nacijom.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u petak je drugi put tokom tri dana imao hitne sastanke sa diplomatskim predstavnicima Kine i Rusije u Beogradu, a sastancima je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić. Vučić je kineskom ambasadoru u Beogradu Li Mančangu rekao da Srbija nikada nije bila u težoj situaciji.

– Upad ROSU u Severnu Mitrovicu pokazao je da je Kfor, odnosno NATO, namerno obmanjivo celokupnu javnost. Svima je jasno po čijem nalogu i u sprezi s kojim silama su predstavnici NATO lagali – rekao je Vučić, a Li prokomentarisao da je to poznati scenario napada na integritet Srbije i da će o svemu obavestiti predsednika Kine.

(Srbija Danas)

Add Comment