OVDE ŽIVI MARINA, DARKOVA TRUDNA VERENICA! Kada vidite KUĆU šokiraćete se , sada je JASNO SVE! A tek šta kaže njen OTAC!(FOTO)

Budući deda otkrio sve detalje. Majka Darka Lazića otkrila je sve o snajkinoj trudnoći i zdravstvenom stanju sina Darka, a onda se oglasio i Marinin otac Slobodan.

“Izuzetno sam ponosan što ću u junu 2019. godine postati deka. Darka znam još od kada je bio mali”, rekao je on za emisiju “Premijera”.

Marina nije želela da daje izjave za medije jer kako kaže, oseća mučnine a i ona nije poznata ličnost pa nije želela da se pojavljuje u medijima. Istakla je da je imala loše iskustvo. Davala je izjave za pojedine medije, ali da je imala loše iskustvo tako da se neće oglašavati.

Iako Marina nije želela da daje izjave, imamo priliku da vidimo kako izgleda njena kuća u Pećincima.

Marina Gagić, kuća, Foto: Printscreen Youtube

Marina je zaplakala od sreće kada je saznala, a na ovaj način je to prenela porodici i svom dragom:

– Marina je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u neverici, a onda je ona tihim glasom rekla “Trudna sam”. Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno – otkrila je kroz smeh Darkova majka Branka, a potom otkrila kako je njen sin reagovao na to:

– Odmah smo rešili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: Sada imam najjači razlog da što pre ozdravim i izađem iz bolnice” – kaže Branka.

Add Comment