OTKRIVENA VELIKA TAJNA! VUČIĆ JE IMAO PRIVATAN RAZGOVOR SA MILENOM IVANOVIĆ: Obećao joj je JEDNU STVAR! Sada je SVE JASNO!

Milena Ivanović je u ponedeljak razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem….Ona je govorila o rezultatima istrage, ali i o sinu Bogdanu, koji se oporavlja od upale pluća.

– Razgovarali smo o nekoliko stvari. Ono što je meni u ovom trenutku najvažnije jeste da sam upoznata sa informacijama kojima raspolažu naši organi, a tiču se istrage Oliverovog ubistva – otkrila nam je Ivanovićeva na početku razgovora i dodala:

– Veoma mi je važno da čujem nešto što nisu spekulacije, dnevnopolitička prepucavanja, senzacionalna „otkrića“ pojedinaca.Ivanovićeva je dodala i da je žalosno što se ova tragedija koristi na taj način.

– Verujem i učiniću sve da se sazna ko stoji iza Oliverovog ubistva. Jedino tako ćemo pronaći mir izgubljen njegovim ubistvom – kazala je Ivanovićeva i za naš list otkrila i koliko joj znači podrška šefa države Aleksandra Vučića.

– Podrška predsednika i države mi je veoma važna u ovom trenutku. Svakodnevni napadi na mene to neće promeniti – poručila je ona.„Alo!” je pisao da je Milena Ivanović početkom novembra dala izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

– Milena Ivanović je dala izjavu u našem tužilaštvu jer je Priština to zatražila kao deo pravne pomoći u vezi sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića – naveo je tada naš dobro obavešteni izvor.

Mali Bogdan na lečenju u Tiršovoj.Milena Ivanović je za naš list otkrila i da se njen sin Bogdan oporavlja od upale pluća.

– Bogdan se polako oporavlja zahvaljujući divnim lekarima u Tiršovoj i dragim ljudima punim ljubavi koji su uz nas u teškim trenucima – poručila je ona.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs / Alo)

Add Comment