EKSKLUZIVNO! Ovo su slike NAORUŽANIH ŠIPTARA koji su krenuli na sever Kosova! (FOTO)

Priština se sprema za sukobe na severu Kosova! Kako “Alo!” nezvanično saznaje pripadnici kosovskih bezbednosnih snaga sa oko dvadesetak vozila krenuli su ka severu KiM.

Ovo je slika koja je uslikana u blizini Kosovske Mitrovice, na kojoj se vidi da se šiptari spremaju za sukobe na severu Kosova.

“Dobili smo informaciju da su iz Baze Vrelo krenuli pripadnici specijalnih jedinica ROSU. Dolaze punim kamionima. Idu ka Severnoj Mitrovici. Ne znamo šta im je cilj”, rekao je predsednik Srbije.

“Iza toga stoje dve njihove moguće namere. Ponovo su uzeli onaj gliser kojim se (hašim) Tači vozio na Gazivode, i u tom smislu moguće da kreću u kontrolu jezera, da pokazuju mišiće, ili da kontrolišu tzv. zeleni prolaz i spreče ulaz robe iz Srbije ka KiM”, rekao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Srba s Kosova i Metohije posle odluke Prištine da poveća takse na srpsku robu na 100 odsto.

“Pratićemo situaciju, a ljudi iz naše službe će me obaveštavati o situaciji na terenu”, rekao je Vučić u Klubu poslanika.

„Znamo u koliko se teškom položaju nalazite, a mere Prištine govore da ostajete bez vitalnih proizvoda, rekao je Vučić u razgovoru sa Srbima sa KiM. Čak su nam zaustavili kiseonik za našu bolnicu u Kosovskoj Mitrovici. Organizovanje lomača u Kačaniku je potpuno isto kao paljenje jevrejskih knjiga u nacističkoj Nemačkoj“, rekao je Vučić.

Alo.rs

Add Comment