KAKVA BRUTALNA OSVETA PRIŠTINE! Niko nije očekivao da bi MOGLI ovo da URADE SRBIJI! Najnovija odluka Kosova je ŠOK za sve!

Kosovska vlada odlučila je danas da takse na proizvode iz centralne Srbije poveća za 100 odsto, prenela je Koha.

Endrit Shalja, ministar trgovine i industrije, predložio je povećanje takse za 100 odsto, a taj predlog je podržao premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je rekao da sporazum CEFTA između Beograda i Prištine na funkcioniše.

“Kosovo je dugo ometano kako u transportu, tako i u analizi i u bilo kom drugom instrumentu CEFTA. Stoga podržavam ovaj predlog”, rekao je Haradinaj.

Ovo sve miriše na osvetu zbog ulaska u interol , a evo kako su juče prošli na glasanju.

U drugom krugu, protiv prijema je bila 51 država, 68 je bilo za, a 16 zemalja je bilo uzdržano.

Zahtev Prištine za prijem takozvanog Kosova u Interpol nije prihvaćen ni u prvom ni u drugom krugu glasanja na sednici koja je održana danas, čime je odbijen i četvrti zahtev za članstvo u toj međunarodnoj policijskoj organizaciji.

Prema saznanjima, što se regiona tiče, samo su Rumunija i Bosna i Hercegovina bile protiv ulaska samoproglašene države Kosovo u međunarodnu policijsku organizaciju, dok je Mađarska bila uzdržana, što je realno iznenađenje u svakom smislu.

– Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Bugarska glasale su za prijem Kosova – potvrđeno je iz diplomatskih izvora našem portalu.

Alo, blic

Add Comment