KONAČNO ISTINA: Evo šta je Putin rekao Tačiju! OVO SE NEĆE SVIDETI ŠIPTARIMA

Pisac i predsednik Srpskog komiteta 300 Dejan Lučić tvrdi da je od izvora u Rusiji dobio informacije o detaljima razgovora Putina i Tačija u Parizu i da ti događaji nisu bili loši za Srbiju.

Lučić je objasnio da je Tači preko šiptarskog tajkuna Bedžada Pacolija platio da ima dobar tretman u Parizu i da je po svaku cenu želeo da popravi odnos sa Putinom svestan da njegov mentor Angela Merkel odlazi sa vlasti, a da uskoro neće imati ni podršku SAD.

Lučić kaže da Amerikanci već imaju grupu mladiš Šiptara koje su oni obrazovali sa kojima se spremaju da na vlasti zamene teroriste Haradinaja i Tačija.

Lučić kaže da prema informacijama koje je dobio iz Rusije, Putin je rekao Tačiju da za Rusiju postoji samo rezolucija 1244 i da je Kosovo južna srpska pokrajina. Prema njegovim tvrdnjama, Putin je upozorio Tačija da ne napada oružano sever Kosova jer će u suprotnom Rusija dati vojnu podršku Srbiji i da će zajedno izvesti desant na Kosmet.

On je u emisiji Srpska priča govorio i o drugim aktuelnim temama iz unutrašnje i svetske politike.

Hašim Tači je na obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu doveden kako bi se posumnjalo u to da Rusija čvrsto stoji iza Srbije, tvrdi za Sputnjik nekadašnji ministar spoljnih poslova Vladislav Jovanović.

(Pravda)

Add Comment