ŠOK SAZNANJE! O njihovoj veridbi bruji Srbija, a evo čime se nekada bavila Cecina snajka

Nikada ne biste pogodili.

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju devojku, Bogdanu Rodić, a detalje veridbe pogledajte OVDE. Dok cela Srbija bruji o njihovoj veridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.

Bogdana je bivša košarkašica iz Titela. 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.2015. godine sa ekipom Radivoj Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je bila viceprvak ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Bogdana je tokom sportske karijere imala dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik. Nosila je dres sa brojem 17.

Pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Posted by ŽKK Radivoj Korać on Sunday, March 1, 2015

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne krije sreću što je njen sin Veljko zaprosio devojku Bogdanu Rodić, a to je pokazla i kada je juče objavila na Instagramu kako izgleda verenički prsten buduće neveste.

Međutim, to nije sve, Ceca se danas pohvalila i kako je izgledala sama prosidba.

Naime, mladi bokser potrudio se da sve bude kako treba – okupio je najbliže, pripremio prsten, kleknuo pred Bogdanom, dok je ona oduševljeno rekla “da”.

Ceca im je na društvenim mrežama poželela sve najbolje.

alo.rs

Add Comment