AU DRHTAĆEMO OD HLADNOĆE! Stiže nam veliko zahladjenje , evo kada će pasti sneg!

Ne dozvolite da vas hladnoća praćena snegom iznenadi! Utorak je bio poslednji u dugom nizu u većem delu Hrvatske toplih dana – slede hladniji, osim još srede u Dalmaciji, te naročito na Jadranu i vetrovitiji, ponegde i uz olujne udare bure. Talas će u roku od nekoliko sati stići i u Srbiju.

Ako već niste, pripremite za kraj nedelje topliju odeću, a putujete li – svakako proverite stanje na putevima.

Sledeći će dani u unutrašnjosti biti sve svežiji, ali će se i dalje zadržati većinom suvo i delimično sunčano, uz mestimičnu maglu, a u dane vikenda i jutarnji mraz. Biće i vetrovito, naročito na kraju nedelje, pa će se uz umeren severoistočni vetar činiti još hladnije.

Ivani iz Beograda drugarica je tražila da “lajkuje” stranicu na Fejsbuku i Instagramu, a onda su njeni prijatelji MORALI DA PLATE 300 EVRA!

Na Jadranu će se osećaj hladnog vazduha pojačavati, na udare olujna bura zbog koje će biti i problema u saobraćaju. Prevladavaće sunčano vreme, no biće postepeno sve svežije.

Pogled na sedmodnevnu prognozu na stranicama Republičkog hidrometeorološkog zavoda otkriva kako nas početkom sledeće nedelje čeka radikalan obrt u odnosu na vremenske prilike kakve su vladale proteklih dana.

U noći s ponedeljka na utorak temperature će se spustiti ispod nule, a u utorak uveče najavljeno je oblačno vreme uz umerenu kišu i – sneg.

alo.rs

Add Comment