MAKRON GUBI PREDSEDNIČKI MANDAT ZBOG SKANDALA SA SRBIJOM! Šok u Francuskoj , evo šta se DEŠAVA!

Državljani Francuske napali su predsednika Emanuela Makrona zbog skandala sa protokolom u nedelju, kada je Hašim Tači stajao u drugom redu počasne tribine ispred Trijumfalne kapije na proslavi stogodišnjice potipsivanja primirja u Prvom svetskom ratu
Francuzi su ljuti na svog predsednika zbog nepoznavanja istorije pa su u komentarima na vesti o skandalu ostavljali poruke podrške Srbiji i srpskom narodu.

Oni su jasno stavili do znanja da ako je Makron neznalica i nema pamćenje, oni nikada neće zaboraviti uspomenu i vernost srpskog naroda Francuskoj.

– Srbi su skroz u pravu. Uvek su bili verni Francuskoj, dok su poslednji francuski predsednici brisali noge o njihovu čast na skandalozan i mediokritetski način – glasi samo jedan od komentara.

Svi su složni u tome da je Makron kriv za skandal i, kako kažu, s pravom su ljuti na njega.

Evo još nekih komentara:

– Dosta čudno videti da je Evropa tako brzo oprostila nacistima pokolje, a da će Srbija do svog kraja imati pravo na status “loših”.

– Časna namera srpskog predsednika iako je Makron ne zaslužuje.- Veliko hvala srpskom narodu.- Znate Makrona, jak sa slabima, slab sa jakima.- Makron nas sramoti, Srbi imaju pravo da protestuju.- Nije im dosta što su nedavno bombardovali Beograd, neznalice i neposlušnici. Bez sumnje i jedno i drugo.

Pukovnik Žak Ogar takođe je ogorčen ponašanjem i ispadom predsednika Emanuela Makrona.

– Skandalozno i sramotno, kad pomislim na ogromne žrtve srpskog naroda u Velikom ratu. Ignorisati predsednika Srbije i prostrti crveni tepih “predsedniku” terorističke, mafijaške, fantomske države Kosova, stvarno je trebalo stisnuti petlju i to uraditi. Sramota Makrona. Izvinjenje našim prijateljima Srbima koji treba da prave razliku između “pravna država” i “realna država” – rekao je on.

Informer

Add Comment