DARKA VEZALI ZA KREVET! Lekari bili PRIMORANI , pošto je RADIO OVE jezive STVARI! UŽAS!

Osoblje uletelo da ga smiri! Pevač Darko Lazić (27) trenutno prolazi kroz težak period zbog apstinencijske krize, a kako Srpski telegraf saznaje, doktori su bili prinuđeni da folkera vežu za krevet nakon što je napravio haos, vrištao, jaukao, drao se, jednom rečju, upao u potpuni delirijum.

Kako se skro devet godina konstantno drogirao, počeo je da se baca po bolničkom krevetu da bi naterao nadležne u KBC Zemun da ga smire “hemijom”.

– Lazićevo zdravstveno stanje bi bilo daleko bolje da se nije drogirao! Od kada je svesniji, pojavio se ogroman problem jer je on zavisnik od narkotika. Kriza ga sve više drma iz dana u dan, jer je naglo prekinuo da koristi opijate, a posle nekoliko neuspešnih pokušaja da na miran način natera doktore da mu daju neke psihoaktivne supstance kako ne bi morao da trpi bolove, počeo je da pravi haos.

Nakon što se probudio počeo je da se baca po bolničkom krevetu, a lekare je iznenadilo koliko je snage imao u tom trenutku. Počeo je da reži i viče, pa je rukom udario u stočić koji mu se nalazi do kreveta. Srušio je sve na zemlju, a pacijenti koji se nalaze sa njim u prostoriji odmah su počeli da dozivaju doktore jer su se mnogo uplašili – priča izvor i nastavlja:

– Medicinsko osoblje je posle incidenta upalo u sobu i odmah vezalo Lazića za krevet, jer je to jedini način da ga obuzdaju dok najgore prođe.

Alo.rs

Add Comment