LAZANSKI ŠOKIRAO JAVNOSTI! Otkrio o čemu je VUČIĆ pričao , evo koje je to MOĆNO NAORUŽANJE koje je KUPILA VOJSKA SRBIJE!

Nakon vojne vežbe „Vek pobednika 1918-2018“ Miroslav Lazanski kaže da Vojska Srbije uskoro dobija jedan od najmodernijih PVO sistema.

Kako je rekao u „Jutru sa Natašom“ Prve televizije, ne želi da otkriva previše o tome dok se ne oglasi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Radi se o jednom najmodernijem PVO sistemu za koji je vlada već odvojila novac, ali dok predsednik ne kaže, neću ni ja da kažem“, kazao je Lazanski.

On je naveo da se svake jeseni održavaju vojne vežbe širom sveta.

„Svake jeseni su vojne vežbe, mi smo napravili zbog 100 godina završetka Prvog svetskog rata. Vežbe jesu od severa, od Norveške do Crnog mora, ali vojska ima samo dva posla – ili da ratuje i li da se sprema za rat. Mi se uvežbavamo, da ne bi bio militantan pa da kažem da se spremamo za rat“, kazao je i dodao:

„Svaka vojna vežba ima neku poruku, svaki manevar, svaka parada ima neku političku poruku. Meni je juče najjači utisak bio jedistvo srpske nacije sa jedne i druge strane Drine dolaskog Milorada Dodika i Željke Cvijanović“.

Lazanski je rekao i da je Srbija pokazala da je od Triglava do Vardara vojno najjača.

On je govorio i o problemima sa kojima se suočava EU, o NATO-u, Americi…

(B92)

Add Comment