DARKOVA MAJKA GRCA U SUZAMA! Pevač gubi PAMĆENJE , evo šta kažu DOKTORI ,šta je UZROK i da li će se IČEGA SEĆATI!

Lekari ih pripremili na tu mogućnost.

Darko Lazić će najverovatnije imati rupe u pamćenju, tvrdi za Informer poznati lekar koji učestvuje u lečenju mladog pevača. Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako tvrdi izvor, iz sećanja će mu se skoro izvesno izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

Izvor kaže da su pripremili porodicu na Darkog dug oporavak, ali i na mogućnost da će zaboraviti neke važne trenutke.

– Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa moje kolege ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bumca, traži jače lekove, drogu… Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima retzrogradnu amneziju – kaže lekar.


S druge strane, Darkov rođak otkriva da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje.

– Majka je plakla dugo. Strahuje da bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja “Samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi “Loku”, ali mi smo sigurni da se to neće dogoditi.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

Alo.rs

Add Comment