ŠOKANTNO OTKRIĆE! Ovaj SRPSKI POLITIČAR namestio UTAKMICU zvezda-liverpul , ON je znao tačan REZULTAT PRE UTAKMICE!

Poslanik u skupštini posle meča izneo je dokaz da je znao tačan rezultat. FK Crvena zvezda sinoć je izvojevala istorijsku pobedu u svojoj istoriji – pobeđen je veliki Liverpul 2:0 u četvrtom kolu Lige šampiona. Ipak, ovaj rezultat znao je jedan srpski političar.

Poslanik u Skupštini Srbije sa liste SNS i funkcioner naprednjaka Vladimir Đukanović odmah nakon utakmice pohvalio se na fvom fejsbuk profilu da je unapred znao tačan rezultat ovog istorijskog meča.

“Nije da se hvalim”, napisao je Đukanović uz osmeh i postavio dokaz da je unapred znao rezultat meča.

Đukanović je inače poznat kao vatreni navijač Crvene zvezde, a ovoga puta je to i dokazao prognozom koju bi malo ko od zvezdaša pre meča smeo javno da kaže.

Ne bih da se hvalim 🙂

Posted by Владимир Ђукановић on Tuesday, November 6, 2018

Podvig Crvene zvezde protiv Liverpula podigao je celu Evropu na noge.

Maestralna partija tima Vladana Milojevića protiv vicešampiona Lige šampiona izazvala je sreću čak i kod Lazara Markovića, bivšeg fudbalera Partizana i sadašnjeg člana Liverpula, koliko god da je daleko od prvog tima.

Na društvenim mrežama pljušte optužbe na račun menadžera, igrača koji su podlegli atmosferi, a so na ranu navijača dodao je srpski fudbaler Lazar Marković samo jednim “lajkom” na Tviteru.

Marković je “lajkovao” na Tviteru objavu Davida Vujanića, momka koji radi za “Copa 90” i koji je osvedočeni navijač Crvene zvezde.

Navijači Liverpula ogorčeni su ovakvim postupkom igrača koji je u klub stigao 2014. godine za sumu od 20 miliona funti a nikada nije dokazao svoju vrednost.

Poruka je da bi Liverpul trebalo da “najuri” Srbina istog momenta jer je na ovaj način još jednom pokazao nepoštovanje prema engleskom velikanu.

(Espreso.rs)

Add Comment