UDRANA VEST! Posle velikih komplikacija i hitne operacije , Darko Lazić je nažalost…

Datum operacije noge Darka Lazića, koja je prvobitno trebalo da bude obavljena sutra, još uvek je neizvestan zbog komplikacija koje su pre dva dana nastale usled unutrašnjeg krvarenja
Kako se saznaje, Darkovo stanje se prati i čeka se da se stabilizuju pluća, s obzirom na to da mu je pre dve večeri iz istih izvađeno dve litre krvi.

Tek nakon toga će lekari doneti odluku o operaciji, te je datum operacije još uvek neizvestan.

Darkovi roditelji Branka i Milan, kao i menadžer Miljan, jutros su bili u poseti pevaču, a roditelji će ponovo doći popodne, kada bude vreme za vizitu.

Kako je rekao Darkov menadžer Miljan Vračević, za pevača je do sada prikupljeno oko 30 litara krvi.

Darko Lazić sinoć je hitno operisan zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, piše “Blic”.

Nova drama u zemunskoj bolnici počela je u nedelju u sumrak.

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi, piše Blic.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene dve litre krvi!

Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a lekari su celu noć pratili stanje pluća. Kako “Blic” saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će doneti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpele izuzetno teške povrede.

 

Add Comment