SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO RESTORAN U BEOGRADU OD MILION EVRA! A kada čujete KOLIKE PLATE daje RADNICAMA , neće vam BITI DOBRO!

Pop zvezda Saša Kovačević otvorio je juče svoj restoran u Novom Beogradu, u koji je uložio više od milion evra.

Kako je „Alo!“ pisao, popularni pevač je rešio da se maksimalno posveti privatnom biznisu, pa je tako sve vreme provodio sa arhitektom i majstorima i svaki slobodan trenutak je iskoristio za sređivanje restorana. No kako je najveći problem bio naći kvalitetno osoblje i najbolje kuvare, Kovačević je odlučio da odreši kesu.

– Saši je najvažnije bilo da pronađe vrhunske kuvare, da osim u odličnoj atmosferi, za koju će se potruditi bend koji je angažovao, gosti uživaju u odličnoj hrani. Koliko mu je važno da hrana bude visokog kvaliteta, svedoči i činjenica da je kupio peći za picu čija cena iznosi koliko jedan manji stan u Beogradu, a takve ne postoje u našoj zemlji – otkriva naš izvor i dodaje da će plate radnicima u njegovom restoranu biti na zavidnom nivou.

– Kovačević je zaposlio čak pet kuvara, koji su majstori svog posla, a kako sam načuo, njihova plata je 1.000 evra. Što se tiče konobara i pomoćnog osoblja, njihove plate se kreću do 500 evra. On će u svom restoranu imati ukupno 30 zaposlenih, ne računajući spoljne saradnike. Našao je i tim iskusnih menadžera koji će mu voditi posao, jer on nije od onih ljudi koji vole da naređuju i sprovode svoj autoritet – otkriva naš izvor.

Kovačević: Ne volim da gazdujem!

Saša je za „Alo!“ potvrdio naša saznanja da je angažovao iskusne menadžere koji će mu voditi posao. – Niti volim reč „gazda“, niti volim da gazdujem. Trudim se da ljude doživljavam na isti način, bez obzira na to kakvim se poslom bave i bez obzira na to da li žive u gradu ili u selu. Biću više po strani, a planiram da angažujem nekoga s autoritetom da vodi ceo posao. Jednostavno, nemam žicu da nekome naređujem – rekao je nedavno on.

Mladi pop pevač konačno može da se odmori, jer je sve urađeno po njegovim željama, i sada mu ostaje da uživa i dočekuje goste.

– Sale je spavao po nekoliko sati dnevno, jer je kada nije imao nastupe bio u restoranu bukvalno po 20 sati sa majstorima. S obzirom na to da je počeo sa radom, on sada planira da se malo odmori od svega, a sredinom novembra ga očekuje velika američka turneja – otkriva izvor i dodaje da će Kovačević pevati u Njujorku, Čikagu i u još nekoliko gradova.

Kovačević je nedavno za „Alo!“ otkrio kako se oseća povodom otvaranja restorana i otkud on u ugostiteljskim vodama.

– Sasvim slučajno sam ušao u ugostiteljske vode. Moja devojka je htela da otvori salon lepote, pa smo počeli da tražimo lokal u kojem bi započela biznis. Međutim, dugo nismo mogli da nađemo nešto što bi zadovoljilo naše kriterijume, pa su nam tek nedavno ponuđena dva lokala u naselju u kojem živim. Radi se o vrhunskoj lokaciji i verujem da će to biti jedan od najlepših restorana u Novom Beogradu – rekao je tada Saša.

Alo.rs

Add Comment