DARKOVI RODITELJI ISTRČALI IZ BOLNICE! Evo šta je majka rekla posle vanredne OPERACIJE ! OTAC van SEBE!

Roditelji van sebe. Darko Lazić jutros je hitno podvrgnut intervenciji jer se u njegova pluća izlivala krv. Tečnost je odmah aspirirana a pevač je zatim odvezen na skener.

Darkovi roditelji, verenica i prijatelj Miljan Vračević došli su u posetu pevaču, međutim, nisu mogli da ga vide jer je hitno prebačen na intervenciju.

Ova promena u Darkovom zdravlju iznenadila je sve, a njegovi najbliži su pod velikim stresom.

“Čekamo lekare, još ništa ne znamo. Nismo ga jutros videli. Mi treba njemu da se nađemo i morate da razumete da nam je mnogo teško, nikad teže. Otkad je Darko doživeo nesreću polu smo živi”, ispričala je Darkova mama.

Kasnije su uspeli da uđu kod Darka gde su se zadržali oko četiri sata nakon čega su vidno neraspoloženi izleteli iz bolnice i uputili se ka svojim kolima.

Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun i iz pluća mu je izvučeno dve litre krvi, javili su beogradski mediji, ali, kako nezvanično saznajemo, nije bila u pitanju operacija nego intervencija izvlačenaj krvi iz plućnog krila i izvučeno mu je 1,5 krvi
Takođe,kako se nezvanično saznaje, iz izvora bliskih medicinarima u bolnici, Darko je upao u apstinencijalnu krizu. Prema ranijim Lazićevim izjavama medijima, od kojih nije ništa krio, on je povremeno konzumirao opijate, pa je moguće da je sada usledela kriza.

– Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu “donesu nešto – rekao je lekar iz KBC Zemun, a prenose beogradski mediji.

 

alo.rs

Add Comment