DOK ON LEŽI POLUŽIV! Zelenaši ZBOG DUGA uradili jezivu STVAR roditeljima Darka Lazića! UŽAS!

Saobraćajna nezgoda i niz povreda nije najgora stvar u životu pevača. Pevač Darko Lazić koji je pre više od nedelju dana preživeo strašnu saobraćajnu nezgodu, u velikom je problemu. Naime, kako piše Srpski telegraf, njemu za vratom vise zelenaši kojima duguje ukupno 400.000 evra!

Žestoki momci koji su pevaču pozajmljivali novac na kamatu u panici su da povređeni pevač sada kada više ne može da peva neće imati od čega da vrati silne dugove, pa planiraju da pritisnu članove njegove porodice, te da od njih zahtevaju da dugovanja budu izmirena u što kraćem roku ukoliko Darko ne bude imao da im vrati novac.

“Darko duguje ogroman novac zelenašima i zbog toga je pre nesreće trebalo naredne dve godine da radi samo za njih i nastupa tamo gde mu oni dogovore i za sumu koju oni odrede, ali ga je ova nesreća, nažalost, sprečila u tome. On sada ne da neće moći da peva za njih i vraća dugove nego će morati da uđe u nove dugove kako bi platio lečenje koje mu predstoji. Kako bi na vreme izvukli i ono malo što je ostalo njegovim roditeljima, opasni momci su se nameračili i na njih. Neki od njih su već zvali da pitaju kako je Darko i da li mu nešto treba, ali to je loš znak jer oni javljanjem pokazuju da su tu i da nisu odustali od dugova”, tvrdi dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!
On je upravo zbog njih i doživeo ovu nesreću jer je danima bio kao sumanut od briga odakle će da im vrati novac i da li će ga ponovo tući, kao što su ga brutalno pretukli u avgustu ove godine zbog 50.000 evra, koje je dugovao opasnim momcima sa juga Srbije. Napadači su mu prvo naprskali suzavac u oči, a njegovog prijatelja Miljana Vračevića udarili pištoljem u glavu.

“Priča se da je Darko od zelenaša pozajmio čak 400.000 evra. Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac jer je godinama jedan od najplaćenijih pevača. Priča se da je i zbog kocke… Pre nesreće su mu visili za vratom 24 časa, sada su se stvari promenile i sve su prilike da će mu, iako je skoro pa invalid, ponovo visiti za vratom, ali i njegovim najbližima. To su nepokolebljivi i opasni ljudi. Njih ne interesuje da li će on imati posledice ili ne, njih zanimaju pare i samo to im je u glavi. Spremni su na najgore stvari samo da bi vratili ono što su mu dali pre nesreće. Još uvek se uzdaju da će neko od Darkovih imućnih prijatelja vratiti dugove, ali ukoliko se to ne desi, na meti je njegova porodica, koju će naterati da proda sav stečeni kapital kako bi izvukli živu glavu. To su mnogo jaki ljudi jer se, po svemu sudeći, ne plaše ni zakona”, završava izvor.

Alo.rs

Add Comment