INTERNETOM KRUŽE LAŽNE VESTI! Ovo je PRAVA istina o Darkovom POGORŠANJU zdravstvenog STANJA!!

Informacije zabrinule sve! Pevač Darko Lazić već 11 dana vodi veliku životnu bitku i uspešno se oporavlja! Naime, internetom se šire dramatične informacije o pevačevom zdravstvenom stanju, što se ispostavilo kao dezinformacija.

Informacija da je pevaču iznenada pozlilo i da su mu otkazali bubrezi, kako kaže izvor iz bolnice, nisu istinite.

“Stanje Darka Lazića je stabilno i nepromenjeno od jutros. Laž je da mu otkazuju bubrezi”, istakao je izvor iz bolnice.

Podsetimo, Darko Lazić je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u njegovo rodno mesto Brestač. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom. Posle dva dana od kako je primljen u bolnicu primio je i transfuziju krvi.

Tokom današnjeg dana, pevačevi roditelji Branka i Milan, kao i prijatelj Miljan Vračević posetili su pevača u KBC “Zemun”. Majka je čak dva sata provela sa sinom dok su otac Milan i prijatelj Miljan išli da nabave lek koji je lekarima potreban.

Naime, Darku je potrebna dodatne terapija, a u pitanju je lek za iskašljavanje.

“Konzilijum lekara jutros je odlučivao o daljem Darkovom lečenju. Odluka će uskoro biti poznata”, rekao je sagovornik iz KBC “Zemun”.

Add Comment