ISPLIVALO! Pogledajte gde je ANA SEVIĆ živela pre NEGO JE UPOZNALA DARKA! Iz ove SEOSKE KUĆE otišla u LUKSUZAN DOM!

Ana se poslednjih dana ne odvaja od svog, još uvek zakonitog supruga, Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Darko je doživeo težak udes kod rodnog sela Brestač i zadobio višestruke povrede koje se lekari već danima trude da saniraju.

Darka su lekari u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je i očekuje se njegov potpuni oporavak.

Porodica je sve vreme bila uz Lazića, a njegova supruga Ana, sa kojom ima ćerkicu Lorenu, takođe se nije odvajala od njega, uprkos tome što je u bolnici bila i Darkova verenica Marina.

 

Podsetimo, Darko i Ana razišli su se početkom godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Oboje dobro zarađuju i uživaju u luksuzu, ali pevačica je, po svemu sudeći, i pre popularnosti uživala u moderno uređenoj kući.

Darko Lazić, otac, verenica Marina, Ana Sević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!
Naime, Ana je prošle godine posetila svoju porodicu u Užicu, gde je nekada živela, pa se pohvalila fotografijom sa terase na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

alo.rs

Add Comment