POTRESNA SCENA! Darko se PROBUDIO iz KOME pa ugledao ANU , pogledajte šta je URADIO!

Nakon šest dana agonije i borbe za život, nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživeo, pevač Darko Lazić sada je stabilno. On je budan, svestan, a jedan je susret za njega bio posebno emotivan

Nakon niza komplikacija tokom stanja politraume u kom se nalazio Darko Lazić, konačno se može reći da je – bolje. Pevač je juče probuđen iz veštačke kome u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću u okolini Brestača. On se sada nalazi van životne opasnosti, a lekari su uvereni da će uspeti da saniraju sve povrede, te su odlučili i da mu ne daju nikakve lekove za umirenje i uspavljivanje.

Zbog činjenice da je pevač izašao iz kome i da je sada stabilno, najsrećniji su njegovi naravno majka i otac, ali takođe i pevačica Ana Sević, još uvek zakonita supruga Darka Lazića, sa kojom ima ćerkicu.

“Iako su neki pisali o tome da su se Darkovi roditelji i Ana posvađali, i da ona zbog toga tri dana nije išla kod Darka, to nije tačno. Ona je uredno tamo, i apsolutno je svaki dan uz Darka, a to što ima svoje načine na koje ulazi u bolnicu, tako da je niko ne vidi, to je druga stvar”, počinje priču dobro obavešten izvor za Espreso.rs i nastavlja:

Svaki dan bila pored Darka: Ana Sevićfoto: Ana Paunković
“Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba koju je Darko video. Prvo je ugledao njeno lice. To je bilo vrlo emotivno i potresno. Iako je i idalje bio ošamućen, Darko je odmah prepoznao Anin lik, i iako još uvek nije mogao da govori, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije je lice više hteo da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku. Ana je pre svega presrećna što može konačno Loreni da kaže da će malena opet videti svog tatu. Možda ne još, ali svakako uskoro – ispričao je izvor iz bolnice.

Pevač je prošlog utorka u ranim jutarnjim satima doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca, kada je usled neprilagođene brzine, te nemogućnosti da zakoči, sleteo BMW- om sa puta i isprevrtao se.

Darko je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, hematom na glavi, pukla mu je butna kost, kao i karlica, polomljeno mu je devet rebara, kao i jagodična kost. Lekari su sumnjali da je rebro probušilo i plućno krilo zbog čega je nekoliko puta išao na rendgen. Konstatovana mu je politrauma sa multiroganskim povredama, što je najteže moguće stanje organizma. Izazvana mu je veštačka koma, tokom koje je Darkov organizam imao različite reakcije, a sve su bile opasne po život.

Pevač je podvrgnut i dijalizi jer su bubrezi radili smanjenim intezitetom, morao je da primi i transfuziju jer je došlo do unutrašnjeg krvarenja zbog čega mu je izvađena slezina.

Takođe je utvrđeno da je pevač u trenutku saobraćajne nezgode imao 1.39 promila alkohola u krvi, nije imao vezan sigurnosni pojas i vozio je brzinom od 150 kilometara na sat.

Darko se prošle nedelje nakon izlaska u restoran sa društvom u poslednjem trenutku predomislio. Umesto da prespava kod druga u Šapcu, Darko je navodno primio poziv, zbog kog je ustao iz kreveta, i uputio se svojoj kući u Pećince. Na putu do tamo, desila se stravična nesreća, sa umalo tragičnim ishodom. Na svu sreću, njegov organizam je uspeo da se izbori sa teškim posledicama, zbog kojih mu je život poslednjih šest dana visio o koncu.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment