PORODICA DARKA LAZIĆA DONELA ODLUKU! Sve se promenilo KADA su ga VIDELI! ŠOK!

Porodica Darka Lazića proteklih dana donela je odluku i pre tri dana odlučili su da lekarima istu saopšte i zamole ih da se njihova želja ispoštuje.

Porodica Darka Lazić odlučila je da samo majka može da uđe u odeljenje intenzivne nege i vidi Darka, koji je pre dva dana probuđen iz veštacke kome. Ovu informacije potvrdio je rođeni brat Darka Lazića, Dragan.

– Istina je da od pre tri dana ni ja, niti bilo ko drugi, ne može da uđe i vidi Darka, to može samo majka – kaže Dragan.

Dragan je juče u kasnim popodnevnim časovima došao u bolnicu kako bi se kod dežurnih lekara raspitao o zdravlju svog brata. Darko je u stabilnom stanju i popodne je spavao.

Podsetimo, stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Poznati pevač djani se takdoje oglasio

– Ja Darka mnogo volim i ne bih mnogo da komentarišem sve to što se desilo. Išao sam u bolnicu da ga obiđem, ali nisam u kontaktu sa članovima njegove porodice jer su oni ljudi sada u haosu zbog svega. Imam ja tamo neke doktore koje poznajem i sa kojima se čujem. Hvala bogu Darkovo stanje je sada bolje i kada izađe iz bolnice ima da napravimo opšte narodno veselje – rekao je Đani.

Alo.rs

Add Comment