TUGA VELIKA! Lekari se OGLASILI evo koliko procenata je ŠANSA da Darko PREŽIVI!

Darko Lazić ima minimalne šanse da se živ izvuče posle saobraćajke, procena je doktora. Porodici saopštili da se moli Bogu “jer je sada sve u njegovim rukama”
Darku Laziću (27) lekari daju do pet odsto šanse da preživi stravičnu saobraćajku koja se dogodila u utorak ujutru u okolini Brestača. Stanje folk pevača i dalje je veoma ozbiljno i samo od njegovog organizma zavisi da li će izvući živu glavu.

Doktori zemunske bolnice, u kojoj Lazić leži u šok-sobi, saopštili su njegovoj porodici kako stoje stvari i poručili im da je sada sve u Božjim rukama.

Žele istinu
Darkovi roditelji su insistirali da im se kaže šta će biti s njihovim detetom

– Prvih nekoliko dana lekari nisu ništa govorili Darkovoj porodici o njegovom stanju. Hteli su da sačekaju da prođe operacija, da vide u kakvom su mu stanju unutrašnji organi, pa tek onda da iznesu prognoze. Nakon što su ga pre nekoliko dana otvorili i izvadili mu slezinu, stekli su jasniju sliku o njegovom opštem stanju i zaključili da mu predstoji teška borba za život. Konzilijum sastavljen od vrhunskih lekara daje mu do pet odsto šanse da će preživeti – priča za Informer izvor blizak porodici popularnog folkera i napominje da je Lazićeva porodica teško podnela ovu informaciju:

Probudio se iz kome u subotu
Kako Informer saznaje, Lazić se za vikend probudio iz kome i nekoliko trenutaka proveo u svesnom stanju.
– Darko je u subotu za vreme posete pomerio glavu, otvorio oči i nekoliko sekundi bio u svesnom stanju. Posle toga je ponovo zažmurio. Izgledao je kao da spava – ispričao nam je izvor blizak pevačevoj porodici, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

– Darkova majka Branka i otac Milan insistirali su od prvog dana u bolnici da im se kaže šta će biti s njihovim detetom. Lekar koji ga vodi saopštio im je njegovo stanje, rekao da su u KBC Zemun učinili sve što je u njihovoj moći i savetovao ih da se mole Bogu “jer je sada sve u njegovim rukama”.

Kako navodi naš sagovornik, otežavajuća okolnost kod Lazića je ta što je, pored izvađene slezine, slabih bubrega i oštećenog plućnog krila, i njegova jetra u veoma lošem stanju.

– Darko je dosta pio, pa mu je jetra bila oštećena i pre saobraćajke. Uz to, i pre je imao problema sa bubrezima, pa je to jedan od razloga što je odmah po prijemu u bolnicu morao da bude stavljen na dijalizu jer su počeli da mu otkazuju. U udesu mu je teško povređeno jedno plućno krilo, prelomljena butna kost, slomljeno devet rebara, a zadobio je nekoliko hematoma na mozgu – zaključuje izvor.

Informer.rs

Add Comment