LEPE VESTI! Darka probudili iz KOME evo kako IZGLEDA i u kakvom je stanju!

Lepe vesti.

Pevač Darko Lazić je danas probuđen iz veštačke kome u kojoj su ga lekari držali od 23. oktobra, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Srećnu vest potrvdio je Darkov mlađi brat, Dragan Lazić.

– Darka su probudili iz kome. Dobro je, i dalje prate stanje. Bitno je samo da se ne pogorša, za sada je sve u redu, hvala Bogu. Vidite po meni da sam raspoložen – rekao je Dragan.

– Čekam roditelje da dođu, da vide kažu šta su doktori rekli. Ali vidite po meni da sam raspoložen – ponovio je pevačev brat.

U KBC Zemun je stigla i pevačeva kuma Andreana Čekić, koja se pozdravila sa verenicom Marinom, a svi mu u teškim trenucima pružaju podršku.

Porodica, verenica i kuma izašli su raspoloženi posle 15 minuta boravka u bolnici. Darkov otac je kratko prokomentarisao da je sve u redu:

“Biće dobro.” Andreana Čekić je takođe dodala da ima lepe vesti.

“Znam da će biti dobro”, rekla je pevačeva kuma. Majka je veoma zabrinuta i slomljena, iako je čula lepe vesti od lekara.

Darko Lazić i dalje je u teškom stanju nakon teškog udesa koji je imao u utorak ujutru u blizini rodnog sela Brestač, a ponovo su ga posetili roditelji – otac Milan i majka Branka, ali i verenica Marina Gagić.

Alo.rs

Add Comment