ŠTA VAS SMETA ČOVEK! Monstruozna OBJAVA o Darku Lazić ovo kada vidite POBESNEĆETE! Kako ih NIJE SRAMOTA!

Darkova koleginica je načisto podivljala kada je pročitala strahovite navode koji su osvanuli na internetu.

Pevačica Ivana Šašić zgrožena je stravičnom i lažnom objavom koja je osvanula na internetu. U okviru objave navodi se da je pevač Darko Lazić, koji je u utorak doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Pećinaca, preminuo, što je zaista za svaku osudu.

Pevačica nije ostala dužna autorima ove monstruozne objave, već im je žestoko odgovorila:

– Je*em li vam nanu naninu. Kakvi su to ljudi koji objavljuju ovo? Imate li dušu? Vaš otrov ostavite vama i ne prosipajte laži i neistine! Čijim bolom se vi hranite? Zgrožena sam, ogorčena.

I još crnje da neko lajkuje ovu glupost.

DARKO JE DOBRO!DARKO ĆE BITI JOŠ BOLJE!OSTAVITE GA NA MIRU DA BIJE SVOJU BITKU!IMA ON SVOJE NAJMILIJE I SVOJE DRUGOVE KOJI SU UZ NJEGA!” – napisala je pevačica na Fejsbuku.

Podsetimo, Darko se nalazi već pet dana u KBC Zemun gde doktori čine sve kako bi sanirali višestruke povrede. On više nije u životnoj opasnosti i očekuje se njegov uspešan oporavak

Javnost je zaprepašćena gnusnim informacijama koje su osvanule u medijima.Posle teške saobraćajne nesreće koju je pevač Darko Lazić doživeo u utorak, smešten je u KBC Zemun gde se očekuje njegov oporavak. Lazić više nije životno ugrožen, ali se i dalje nalazi u veštačkoj komi ne bi li mu se organizam što pre oporavio od teških povreda.

Ovaj događaj je već pet dana u žiži interesovanja medija, pa su pojedini preneli užasne dezinformacije da je pevač podlegao povredama , što je za najstrožu osudu.

Alo.rs

Add Comment