DARKOV OTAC IZLETEO IZ AUTA I JEDVA IZGOVORIO! Ovo je trenunto STANJE poznatog PEVAČA!

Porodica Darka Lazića i verenica stigli u posetu. Porodica Darka Lazića stigla je u popodnevnim časovima u KBC Zemun kako bi posetili pevača koji doživeo saobraćajnu nesreću pre pet dana kod Brestača.

Milan Lazić, Darkov otac kratko je za “Alo!” prokomentarisao stanje svog sina.”

Podsetimo, Darko je pre pet dana doživeo saobraćajnu nesreću kod Brestača. Zbog povrede rebara probušeno mu je plućno krilo, a kao posledice svega pevač je bio i na dijalizi jer su bubrezi radili smanjenim intezitetom.

Do sada je imao samo jednu operaciju kada mu je izvađena slezina zbog unutrašnjeg krvarenja do kog je došlo. Operacija noge, kao i veštački kuk koji pominju lekari kao mogućnost da će mu biti ugrađen još uvek se ne zna jer se čeka da se njegovo stanje potpuno stabilizuje, kako bi ga pre svega probudili iz veštačke kome.

Darko je dobro”, rekao je kratko Milan koji nije hteo više ništa da kaže.

Slobodan Vasić podelio je na svom Instagram profilu poslednji snimak Darka Lazića koji je nastao početkom oktobra.

Naime, Darko je pre napunih meseca dana ušao u studio kako bi snimio novu pesmu. Lazić se na snimku ne vidi jer se u trenutku dok je pevao pesmu nalazio u “gluvoj sobi”, ali njegov kolega Sloba Vasić je ovekovečio ovaj momenat. Sloba je u znak podrške Laziću podelio snimak, koji je izazvao komentare fanova.

Alo.rs

Add Comment