LEKARI DONELI jos jednu TEŠKU odluku , Darku moraju da vade i OVAJ organ i stavljaju VEŠTAČKI! TUGA!

Darko Lazić već nekoliko dana nalazi se u Kliničko-bolnički centar Zemun, u koji je primljen nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Nakon jučerašnje hitne operacije kojom je pevaču izvađena slezina i uspešno zaustavljeno unutrašnje krvarenje, Darkovo stanje je stabilizovano, ali je zbog celokupne situacije u kojoj se nalazi i dalje kritično.

Darku će morati da se ugradi veštački kuk. Međutim, lekari za sada ne mogu ništa da rade po ovom pitanju, jer je rizično, nakon prve obavljene operacije.

Podsetimo, Darka je do danas mogla viđati samo Ana Sević koja mu je i dalje zakonita žena, a od danas pevača mogu viđati samo roditelji, mama Branka i tata Milan.

Darka Lazića pored majke Branke, oca Dragana i još uvek zakonite supruge Ane Sević, može posetiti i mlađi brat Dragan kao član porodice, ali samo na kratko, jer je pevač i dalje u kritičnom stanju.

Lazić je u jezivoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave, povredu kičme, prelom rebara, butne i karlične kosti, višestruki prelom noge, probijenu plućnu maramicu, nagnječenje plućnog krila, kao i hematom na levom bubregu.

U četvrtak 25. oktobra operisan je u KBC Zemun i izvađena mu slezina zbog obilnog krvarenja, a već dan posle se oseća bolje, što su potvrdili njegovi mama Branka i brat Dragan.

Alo.rs

Add Comment