NESVAKIDAŠNJA PRIČA PANČEVKE! Imam 26 godina i još SAM NEVINA , čim to KAŽEM MUŠKARCIMA beže od mene i NIKO neće da me ….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jedna od najlepših devojaka u Pančevu već godinama nema dečka jer ima nesvakidašnji problem – ima 26 godina a još nije spavala s muškarcem
Ivana B. važi za jednu od najzgodnijih devojaka u gradiću pored Beograda, i ima problem o kojem govori samo najboljim prijateljima. Naime, Ivana, iako ima 26 godina, i dalje je nevina a frajeri je zbog toga zaobilaze u širokom luku.

– Ja sam fer igrač u ljubavi – kaže ona pomalo razočarano i dodaje:

– Kada “klknem” sa nekim momkom imam potrebu da mu kažem da još nisam spavala sa muškarcem, jer mi je normalno da neko ko želi da bude sa mnom zna taj detalj iz mog života. Ali, izgleda da grešim, jer vrlo brzo brzo ponegnu od mene – jada se Ivana.

Ova studentkinja četvrte godine jednog prstižnog državnog fakulteta ne želi da pokloni svoju nevinost bilo kome, u nekom štrokavom wc-u nekog noćnog kluba, već svoje prvo vođenje ljubavi zamišlja romantično.

– Izgleda mi kao da nisam s ovog sveta – kaže ona. – Moje drugarice su taj “problem” odavno rešile, ali ja prosto ne mogu. Za mene je seks čin ljubavi i neću da kresnem “reda radi”, samo zato što svi drugi misle kako to treba da uradim.

Ona je, ustvari, najviše ljuta na muškarce koji ili nemaju petlju da joj priđu ili dovoljno strpljenja da dočekaju da bude spremna da nekom pokloni nevinost.

– Muškaci su prave pi*ke – kaže ona. – Neki mi ne prilaze jer sam, navodno “mnogo lepa”, pa očekuju unapred da će da budu osbijeni. A oni drugi, koji se i usude da priđu, pobegnu glavom bez obzira čim kažem da sam nevina. Više ne znam šta da radim, već dugo nemam momka, i na kraju ću ostati sama zbog svojih principa. Ali, ne odustajem, postoji valjda i za mene onaj pravi – kaže lepotica za kojom se okreće pola grada.

Add Comment