NAJNOVIJA VEST! Hitno se oglasio Darkov KUM , ovo je NAJNOVIJE stanje PEVAČA , majka OTKRILA da li će OSTATI bez NOGE!

Lekarski tim daje sve od sebe da se Darkovo telo izbori sa svim traumama koje je preživeo i da se povrede što pre saniraju.

Pevač Darko Lazić se četvrti dan nalazi u bolnici i i dalje je u veštačkoj komi, a njegovi najbliži stigli su u bolnicu. Pored roditelja, devojke i bivše žene, Darka svakodnevno posećuju njegovi prijatelji koji čekaju da se Darkovo stanje popravi.

Darkov venčani kum Milan Cvetinović danonoćno je tu za pevača, a kako su mu lekari rekli, Darkovo stanje se popravilo i “sigurno će se izvući”.

– Kum će mi se izvući – rekao je Cvetinović kratko za naš portal.

Naime, majka i brat došli su prvi, a ekskluzivno za Alo! otkrili su Darkovo trenutno stanje.“Darko je bolje, noć je protekla mirno. Nogu mu neće amputirati”, rekli su nam.Njih dvoje su posle dvadesetak minuta napustili bolnicu vidno raspoloženiji.

Darko u utorak ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću na putu do kuće. Od tada je u veštačkoj komi, a lekari su ga juče operisali jer je imao unutrašnje krvarenje. Kako pišu mediji, Darku su izvadili slezinu, što se pokazalo kao odličan potez.

Lekarski tim se bori za pevačevo zdravlje i daju sve od sebe da se njegovo telo izbori sa svim traumama koje je preživelo i da se povrede što pre saniraju.

Alo.rs

Add Comment