ŠOKANTNA ISPOVEST DARKOVOG DRUGA! Molio ga je samo JEDNO , evo ŠTA se ZAPRAVO DESILO to veče!

Darkov prijatelj Duško Pantić proveo je sa njim veče i jutro pre stravične nesreće u potresnoj ispovesti progovorio je o ovim događajima.

– Darko je došao u kafanu kasno uveče i bio je baš veseo. Pozvao je i drugare da dođu kod nas. Uživali smo sve do šest ujutru. Otpevao je nekoliko pesama i popio nekoliko rakija – priča Pantić.

Zvao me je u toku dana i pitao gde ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo. Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gde slave rođenje deteta i pozvao ga da pođe sa mnom. Ja sam nešto posle osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22.30 sati – kaže Pantić.

Darkov prijatelj kaže da je on insistirao da pevač ostane kod njega i prespava u njegovom hotelu.

– Društvo se ujutru razišlo, pa je Darko krenuo kući, ali sam ga odgovarao od te ideje. Rekao sam mu: „Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene, pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo.“ Pristao je i otišli smo u sobu i legli.

Posle nekog vremena Darku je zazvonio telefon.

– Ja sam spavao, ali sam čuo da mu zvoni telefon i da priča. Na stavio sam da spavam, a on je otišao. Devojka sa recepcije mi je rekla da je izašao oko pola 8 iz hotela – objašnjava Pantić.

Podsetimo, pevač Darko Lazić je u trenutku saobraćajne nezgode imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo u kome vozač potpuno gubi koncentraciju i precenjuje sopstvene sposobnosti.

Lazić se trenutno nalazi u veštački izazvanoj komi i njegovo stanje je veoma teško.

alo.rs

Add Comment